Photocredits: https://pixabay.com/users/sasint-3639875

Je Grote Beschermer

Jaaaa, het is april! Laat de lente en de nieuwe energie maar binnenstromen. We zijn zondag begonnen aan een nieuw levenspad in de Tzolkin, Rode aarde.

13 Dagen om in contact te komen met je lichaam, te ontspannen en alle turbulentie te laten settelen, want boy o boy, het waren pittige dagen. Die veranderingen laten je een glimp zien van een nieuwe weg, een nieuwe realiteit. In het begin is het nog spannend om die weg te bewandelen. Wat helpt is een goeie dosis nieuwsgierigheid en durf. Die kwaliteiten helpen je om het nieuwe te gaan ontdekken. Ben je er klaar voor?

Persoonlijk was ik er nog niet klaar voor, ik zat heel erg in de weerstand! De veranderingen in mijn energieveld vond ik overweldigend en spannend. Mijn ego (grote beschermer) dacht: Ja, doei! Je denkt toch zeker niet dat ik dáár ga wonen? Ik durfde niet goed op verkenning te gaan, waardoor mijn grote beschermer z’n kans schoon zag en me heel slinks en over beschermend naar een hoekje bracht waar ik kon uitrusten en bijkomen van zo veel veranderingen, want het waren er echt heeeeeel veeel. En toen werd ik moe en laag in m’n energie.

Ik weet het aan de sessies die ik zelf had ontvangen, ik weet het aan de zonnevlammen, Schumannresonantie…..excuses. Excuses om zelf niet in actie te hoeven komen en mijn grote beschermer vond dat meer dan prima. Slaap maar lekker lieverd zei hij.

Gelukkig heb ik een lieve vriendin die vroeg of het wel waar was wat ik dacht. Toen kon ik weer helder zien! Ik was weggegaan van mijn plek, had me kleiner gemaakt om me veilig te voelen. Met als gevolg….heel veel andere energieën op mijn plek, in mijn veld.

Na een flinke energetische opruiming en heling van mijn veld, voel ik me weer energiek en fit. Bring it on, lente!! Ik ben er klaar voor, de grote schoonmaak heb ik gedaan.

Hoe is het met jou en jouw energieveld? Sust jouw grote beschermer je ook in slaap? Tijd om wakker te worden en een grote schoonmaak te houden.

Posted in

Laat een reactie achter