mirjanascheepens-jaartekening-bianca-snip

Jij bent groots

In dit eerste levenspad van de Tzolkin kalender valt mijn Maya-verjaardag en hoe mooi dat ik gisteren mijn nummerologische jaartekening in ontvangst mocht nemen van @biancasnip. Veel van waar ik al van geproefd heb, stond daar pontificaal op papier! Wow….daar staat ze de krachtige godin Isis, volledig in haar vrouwelijkheid, vol zelfvertrouwen. krachtig en volledig bewust van haar mogelijkheden. Een godin met een stevige verbinding tussen hemel en aarde, haar vleugels uitgespreid om mee te vliegen en ze geeft me een gevoel van zorgzaamheid voor de mensheid en de wereld.

En dan ineens het besef, dít ben ik, dit is mijn potentie! Daar werd ik toch wel even stil van.

Kan ik het al volledig aannemen? Nee, het is nog best spannend om ernaar te kijken en het gevoel ‘dit ben ik’ toe te laten. Het is iets waar ik naar onderweg ben, om volledig wakker te worden in mezelf.

Ik wil graag een voorbeeld zijn voor jou, zodat jij ook wakker kunt worden in jezelf en jezelf kunt bevrijden van alles wat je nog belemmert.

Dit grootse, dit stralende zit namelijk in ons allemaal. <3

Posted in

Laat een reactie achter