elephant-2380009_1920

Volle maan & verduistering

De dag van de volle maan! Lol….en ik wil het liefste alleen maar rusten en slapen. En ik had zoveel plannen! Dus voel jij je bleh…. je bent niet alleen!  

Inmiddels is pad 1 van de Tzolkin kalender begonnen. Allerlei thema’s rond veiligheid, te korten, er niet bij horen, moeders en/of moederschap, bedding, oervertrouwen, creativiteit en overvloed kunnen de revue passeren.

Welk thema er ook aanreikt wordt, nu is het een prachtige periode om te leren vertrouwen op dat jij op dit moment in je leven veilig bent. Veilig om in je lichaam te zijn, veilig met de mensen om je heen, veilig in de armen van het universum.

We staan er niet altijd bij stil, maar wat hebben we anno 2019 een enorme vrijheid en enorme mogelijkheden! We worden niet afgemaakt als onze ideeën afwijken, we worden niet naar de brandstapel gesleept omdat anders zijn.

Zoveel van de onveiligheid die we in ons dragen is meestal niet van NU. Iets om in gedachten te houden op het moment dat onveiligheid omhoog kruipt in je systeem.

Blijf jezelf vertellen dat je NU veilig bent. Stel al je innerlijke delen (oud, jong, groot, klein, van dit leven of vorige) gerust. Richt je blik naar buiten, kijk, laat je innerlijke delen kijken!

NU ben je helemaal veilig.

Fijne volle maan, mercurius retrograde en al die andere planeten die retrograde zijn! ? Jij bent het Universum in een menselijk lichaam, je bent ervoor gemaakt om energie te shiften.

Posted in

Laat een reactie achter