fern-3118324_1920

Kun je openstaan?

Het Blauwe storm levenspad doet z’n naam eer aan! Nog meer zonnestormen, zorgen voor een domino effect in de energie om ons heen en ook het weer doet lekker mee.

(En jee, wat ben ik blij dat ik niet hoef te fietsen vandaag. Wat een genot om met de auto naar mijn praktijkruimte te kunnen.)

Tip: Keep calm & breath.

Zoals de regen en wind de wereld schoonspoelt, worden wij ook uitgenodigd om te laten gaan wat niet meer bij ons past. De andere uitnodiging ligt er ook: Stel je open voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat het precies is.

Ben je al in staat om je jezelf te openen? Durf je het risico op een beetje onveiligheid en onzekerheid te nemen, zodat het Universum je mee kan nemen naar nieuwe plekken. En ja, die plekken zijn meestal net buiten je comfortzone.

Wat de komende dagen je ook gaat brengen, alles is er om je te ondersteunen in jouw proces, zodat je steeds een beetje vrijer kunt zijn, steeds een beetje meer jouw hart en plezier kunt volgen.

Is het altijd leuk? Nee, het kan intensief, emotioneel en zwaar voelen.

Neem (eventueel met een beetje ondersteuning) een stap achteruit, zodat je de hele gebeurtenis en jouw reactie erop kunt overzien. Want vaak bij heftige reacties, speelt er een herinnering van vroeger mee op de achtergrond en verlies je het NU uit het oog.

Posted in

Laat een reactie achter