ride your energy

Blijf in je middelpunt

Super nieuwe maan, zonnestormen, magnetisch veld van slag, het Blauwe storm levenspad begint energetisch al lekker turbulent!

Vandaag kun je mooi gebruik maken van die turbulentie door (als je dat nog niet gedaan hebt) je intentie voor deze maan neer te zetten. In combinatie met toon 1 vandaag worden jouw intenties een krachtige magneet om manifestaties die passen bij jouw intenties & gevoel aan te trekken.

Hoe wil jij je voelen de komende periode?

Geef er woorden aan, beweeg, zing en laat het gevoel in je lichaam sijpelen, net zolang tot je voelt dat je gevuld bent met dat gevoel, laat het daarna ook in het energieveld om je heen stromen. Vul jezelf volledig op, zodat jouw trilling een baken van licht wordt voor wat je wilt aantrekken.

Door je regelmatig met dit gevoel te verbinden, houdt je je trilling helder en duidelijk en kun je in je eigen centrum blijven als er om je heen onrust is.

Je hoeft niet mee te gaan in die onrust en het bij behorende drama. Als je in jouw middelpunt kunt blijven, ben je in staat te kiezen voor hoe jij wil reageren. Dan kun je met humor naar jezelf kijken en de illusies waarmee we onszelf ingeperkt houden doorzien.

Posted in

Laat een reactie achter