pixabay -  Arttower

Je lichaam bewonen

De uitnodiging om toch vooral te landen ín ons lichaam is heel groot! Hoe meer jij je lichaam kunt bewonen, hoe makkelijker je kunt manifesteren.

Ons lichaam laat van zich horen, het wíl ook bewoond worden, daarvoor is het speciaal op maat ontworpen! Hoe meer je met jouw licht in je lichaam kunt zijn, hoe meer je bent afgestemd op het grote geheel.

Ascensie is in mijn visie niet opstijgen en één worden met alles (dát kennen we namelijk al), ascensie is je lichaam volledig leren bewonen en vanuit het NU leven, in harmonie met je lightbeing-self & je lightship (lichaam)! Dan ervaar je met al je cellen wat eenheid & harmonie is.

Waarom we dat zo moeilijk vinden? Omdat onze Grote Beschermer steeds maar denkt dat we ‘onveilig’ zijn op het moment dat we ontspannen en kiezen voor iets dat ons blij maakt. Onze ego vertrouwt dat nog niet, omdat we zo gewend zijn aan hard werken, ploeteren en piekeren.

Tijd om je ego te leren dat ontspanning en plezier helemaal ‘veilig’ is. Dat het oké is om de ‘weg van lichtheid en plezier’ te kiezen.

Eigenlijk zijn we met z’n allen aan het ontscholen. Alles wat we geleerd hebben over hoe de wereld werkt, wat de regels en afspraken zijn, gaan we afleren. Dat geeft ruimte voor nieuwe keuzes en nieuwe mogelijkheden. Dat is best spannend in deze overgangsperiode, een fase waarin je voelt dat het oude niet meer werkt, maar het nieuwe nog helemaal duidelijk is.

Het advies dat mijn cliënten momenteel krijgen is: “relax, trust & have fun.”

Volg de lichtpuntjes, dan kom je wel ergens. Je bent hier voor álle ervaringen en in het NU kun je steeds kiezen voor iets wat jou vreugde geeft.

Waar krijg je vandaag een licht & blij gevoel van?

Posted in

Laat een reactie achter