hidden_by_tomazk27-d5ski8t

Levenspad gele zon

In dit levenspad van Gele zon, schijnt de zon zelf ook weer flink! De zon schijnt ‘gewoon’ op iedereen met dezelfde kracht. Hoe ga je met die kracht om? Verschuil je jezelf, geniet je ervan, reageert je lichaam? Wat is de zon een prachtig metafoor, want Liefde werkt net zo! Een enorm krachtige energie waar je je mee kunt voeden, waar je je door bedreigd voelt, waar je voor wegloopt of je aan koestert.

Gisteren had ik moeite met de kracht van de zon, ik voelde me opgesloten in mijn kleren en in mijn lichaam. Van binnen ging het kookpunt omhoog en ik kon mezelf niet goed verkoelen. Terwijl ik er tijdens deze zomer eerder geen enkele moeite mee had. Nu was ik humeurig, overprikkeld en heel snel moe. Ik ging niet in verzet, het mocht er allemaal zijn, zo kon ik redelijk kalm blijven.

Zo’n reactie van mijn systeem, vind ik dan interessant. (Mijn geliefde, vond het wat minder 😉)

Wat maakt dat ik de ene keer het makkelijk kan verdragen en de andere keer niet? Mijn conclusie is de volgende. Er zijn veel energetische veranderingen, mijn systeem expandeert en dat heeft tijd nodig om te integreren in mijn fysieke lichaam om me vervolgens weer veilig in het nieuwe te voelen. Iets dat voor ons allemaal geldt!

De kracht van de zon kon er niet meer bij, waardoor mijn systeem blokkeerde en op die manier aangaf, ‘het is teveel.’ Prachtig eigenlijk hoe het werkt!

Geduldig & liefdevol zijn met jezelf, je processen de tijd geven en weten wanneer het voor nu even genoeg is, is heel belangrijk. Steeds meer ontdek ik dat je echt niet héél hard hoeft werken aan jezelf. Veranderingen komen toch wel, leren ontspannen, leren toestaan, je veilig leren voelen dát zijn op dit moment de belangrijkste dingen die je voor jezelf kunt doen.

Dát is liefde.

Posted in

Laat een reactie achter