draak7

Mannelijk & Vrouwelijk

N.a.v. een sessie van gisteren:

We bestaan in energie uit een deel mannelijke energie en een deel vrouwelijke energie. We bestaan fysiek ook een deel mannelijke energie en een deel vrouwelijke energie. De fysieke bijdrage van je vader en je moeder. Deze twee componenten zijn altijd in jouw aanwezig, of je nu gekozen hebt voor een mannelijke, een vrouwelijk of een ander lichaam naar keuze.

Hoe deze energieën zich ontwikkelen hangt af van het voorbeeld dat je van je ouders hebt gekregen, de ervaringen die je wilt opdoen en van de manier waarop de maatschappij omgaat met beiden.

Net zoals andere delen in je, kunnen deze energieën verwond raken. Deze verwonding laat zich steeds opnieuw zien in je leven, omdat het tijd is om deze te helen.

De illusie van afgescheiden zijn, is precies dat, een illusie. Een gevoel dat we wellicht al in ons dragen vanaf de eerste scheiding van de Bron. Nu kunnen we ons herinneren dat we beiden altijd in ons dragen, we zijn het allebei, alleen is het evenwicht vaak verloren gegaan. Om in harmonie te zijn met jezelf, heb je beide delen gezond en wel nodig. Dan ontstaat er flow en wordt manifesteren makkelijker.

Zodra deze helften strijd gaan voeren, gaat er heel veel energie verloren. Het is belangrijk beide elementen op waarde te schatten, de potentie en kwaliteiten te zien van zowel het mannelijke als het vrouwelijke. Hou van allebei.

Als ze kunnen samenwerken voel je je zoveel veiliger, verbonden en daadkrachtig!

Posted in

Laat een reactie achter