Red rat snake

Levenspad Rode slang

In de Tzolkin kalender zijn we (gisteren )aangekomen bij een intensief levenspad, het pad van Rode slang. Vanaf vandaag zijn we in een periode van 10 dagen gekomen, waarbij de energie intensief kan zijn voor je. (what’s new!) Deze dagen kun je in de kalender herkennen aan een soort gang van zwarte gekleurde vakjes. De sluiers tussen hemel en aarde zijn dan dunner, waardoor je makkelijker toegang hebt tot je spirituele team, starfamily of waar je ook maar contact mee wil hebben.

Rode slang heeft alles te maken met lichaamswijsheid en heling.

Dit levenspad nodigt je uit om volledig aanwezig te zijn in je lichaam, zodat jij jezelf compleet kunt vernieuwen tot op cel niveau. Je kunt je oude huid afleggen (zoals een slang dat doet) en kiezen voor een nieuw bestaan, een wedergeboorte in je lichaam. Wat wil je in je oude huid achterlaten, waar wil je afscheid van nemen?

Dit is een periode waarin oeroude verwondingen zich laten zien, zodat jij ze kunt helen. Ze kunnen uit dit leven zijn, uit je familiesysteem of van vorige bestaansmomenten. Je lichaam vertelt je feilloos waar nog onverwerkte energie of angst aanwezig is. Kun je de uitnodiging aannemen en naar binnen keren?

Dit vraagt om veel zelfliefde, mededogen en geduld. Een slang zoekt een rustig plekje op wanneer het tijd is om zijn oude huid af te leggen en geeft zich over aan het transformatie proces. Ik zit hier op mijn workation plekje en heb tijd om me terug te trekken, mijn eigen ritme te volgen en toe te geven aan mijn verlangen om te slapen. Mijn oma zei altijd: “Slapen is het beste medicijn” en ik voel aan mijn lichaam hoe waar dat is. Wellicht droom je de komende periode meer en laten je dromen zien waar nog heling en loslaten nodig is.

Neem elke dag een momentje om jezelf en je lichaam te vullen met een prachtige kleur helend licht, zo kun je jouw transformatie proces ondersteunen.

Posted in

Laat een reactie achter