clouds-808749_1920

Overgave & healingcirlce

De na weeën van de volle maan hield me nog een poosje wakker afgelopen nacht. Mijn lichaam bleef wat onrustig en gespannen. Liefdevol  nodig ik mijn lijf dan uit om te verzachten en zich over te geven aan het bed, zodat ik me helemaal kan laten dragen.

Deze oefening in het klein doet meteen werk in het groot. Als ik me compleet kan laten dragen door het bed, oefen ik ook om me compleet te laten dragen door het Universum en door Gaia, nog meer in overgave te gaan.

Overgave en vertrouwen is niet op de bank zitten en afwachten. Het betekent dat ik stappen zet en actie onderneem als ik impulsen ervaar, ook als ik het spannend vind, ook als ik me afvraag of iemand erop zit te wachten. Vaak betekent het ook dat ik daardoor buiten mijn bekende begrenzing stap. Buiten je begrenzing stappen heeft altijd een stukje onveiligheid in zich omdat het daarbuiten nog onbekend is.

Nu we opnieuw begrenst worden door de buitenwereld, worden we uitgenodigd naar binnen te keren. Te onderzoeken wat voor patronen en gedrag niet meer voor ons werken, welke patronen we in onszelf hebben die ons begrenzen, misschien zelfs wel in een keurslijf houden.

We zijn in onze kern nog bang voor onze eigen power en grootsheid. We voelen de kracht van die energie willen daar mee in contact zijn, toch is er ook een angst voor die grootsheid.

Is mijn leven nog wel hetzelfde als ik me verbind met die kracht? Het is vooral je mind dit bang is voor die macht, want als je daar volledig mee in verbinding bent, kán het zijn dat je anders kiest dan je eerder deed. En onze mind houdt meestal niet van veranderingen, want verandering betekent onveiligheid. Laat je mind er nou net voor willen zorgen dat jij ten alle tijden veilig bent!

Het is aan jou om jezelf en je mind gerust te stellen. Te vertellen dat je veilig bent, het te bedanken voor de input en vervolgens toch die ene uitdagende stap te zetten nét buiten je bekende gebied.

Doe het! Deze tijd, dit jaar is bij uitstek geschikt om je grenzen te verleggen!

Ik begeleid je graag bij het verleggen van je grenzen. Wist je dat je bij mij een traject kunt doen waarbij je je intuïtieve en energiewerk talenten kunt onderzoeken en vergroten? Het is een feestje om te zien wat voor mooie lichtwerkers er in hun kracht en licht gaan staan. En weet je? Dát heeft de wereld nodig, dáár zit de wereld op te wachten. www.mirjanascheepens.nl/cursus

Online healingcirlce: 4 nov 20.00 u www.mirjanascheepens.nl/online-healingcircle

Posted in

Laat een reactie achter