Liefde voor je hart

Ik vind het zo bijzonder, hoe de nieuwe energie zijn prachtige werk doet. Ons hart gebied blijft de volle aandacht hebben. Mensen die niks weten van de Tzolkinkalender vertellen dat ze dit jaar zichzelf op de eerste plek zetten, dat ze naar hun hart willen (leren) luisteren en een artikel had als titel dat 2020 het jaar van vertragen is. Mooi hè?!

Ikzelf ben in de aanloop naar dit jaar Heartfulness meditatie gaan doen, iets dat zomaar op mijn pad kwam en heel fijn is om te doen, zonder dat ik al had stil gestaan bij het nieuwe jaar. (zie je de naam? Geweldig!) Ons hart, onze belangrijkste motor in het middelpunt van de aandacht. Zo belangrijk om dat gebied te verzachten om de strakheid, de strengheid daar te bevrijden zodat ons hart weer zacht, soepel en ontvankelijk is.

Het kan zijn dat je momenteel ook last hebt van je keel/ nek, wist je dat dat alles te maken heeft met je hart! Je stembanden zijn ‘de stem van je hart’

Gisteren tijdens een kinderhealing ging het over luisteren naar je hart. De wensen en verlangens die daar ontstaan, erkennen en respecteren. We hebben geleerd om er niet naar te luisteren, bijvoorbeeld om erbij te horen en om je geliefd te voelen. Ook via onze generaties dragen we nog overtuigingen en ervaringen mee die over hart-zaken gaan.

Dat houdt ons weg bij ons zuivere en authentieke zelf, want na het luisteren, erkennen en respecteren van onze verlangens, komt de volgende stap: uitspreken. Daar komt je keel bij kijken!

Kun je het je ‘strot uitkrijgen’ of ‘struikel je over je tong’ en ‘kun je geen woord uitbrengen’? 😉

Hoeveel Liefde heb je voor jeZelf? <3

Posted in

Laat een reactie achter