self-love-3417870_1920

Waterglijbaan

De wervelingen gaan nog lekker door, het is als glijden door een benauwde, bochtige waterglijbaan. We zijn er allemaal op onze eigen tijd in gesprongen en komen er nu één voor één aan het einde uit in het ruime water.

Sommige voelen al, jaaaaa ik ben erdoorheen, anderen zijn nog halverwege de glijbaan en weer anderen bíjna aan het einde. Lieve jij, je komt er doorheen, dat kan niet anders!

Geef je over aan je (wilde) rit en laat je meenemen door de wentelingen in de glijbaan. Met momenten spannend en onprettig, maar ook met verrassende en opwindende wendingen.

Zelfliefde & zorg blijft bovenaan het lijstje staan, niet alleen deze maand, maar het héle jaar! Dat betekent uitnodigingen op het gebied van grenzen aangeven, jezelf respecteren, begrenzen en jezelf het mooiste, liefste wezen van de hele aarde vinden.

Dat communicatie niet lekker loopt, dat jij andere keuzes maakt, afspraken afzegt omdat het niet fijn voelt, dát hoort er allemaal bij. Daarbij worden we daarin extra aangemoedigd door bijzondere huidige planeetstanden.

Als jij je verheugd had op een lekker rustig 2020, dan is het tijd om je verwachtingen in beetje bij te stellen 😉

Posted in

Laat een reactie achter