Verlangen - Mirjana Scheepens

Nieuwe maan

Voor het eerst heb ik een gevoel van ‘nieuw jaar’. Meestal heb ik dat als op 1 januari het nieuwe jaar start. Dan voelt het nieuwe jaar fris, nieuw en ruim. Dat was dit jaar anders. Ik bleef maar het gevoel houden dat het oude jaar nog niet klaar was. En ineens, gisteren kreeg ik hét nieuwjaarsgevoel!!! Ruimte, lichtheid, nieuwe ideeën die borrelen én als kers op de taart een fantastische schilderopdracht voor een groot werk! Heerlijk!

Een mooi moment om een intentie neer te zetten voor deze maancyclus. Heb jij je afgestemd op hoe jij je deze maand wil voelen?

Mijn woorden zijn: ontspannen, stromend en kalm, zo’n gevoel wat je kan krijgen als je ontspannen en rustig met je voeten in een beekje zit, zonnetje, schaduw van de bomen, picknickmand, boek. Dát gevoel!

En jij?

Wat heel belangrijk voor ons allemaal blijft voelen, wat er ook voor energie is, welke planeet standen er ook zijn, is gronding en embodiement.  Dat is niet alleen je fysieke lichaam verbinden met de aarde, maar ook jouw licht verbinden en ontvangen ín je lichaam. Daar zit nog een subtiel verschil in!

Hoe opgeruimder jouw lichaam is, hoe meer licht er in kan wonen, hoe meer je iets kan betekenen voor jouw leven en voor de wereld. Want ik vermoed dat jij van binnen voelt dat je iets te doen hebt hier, dat je met jouw aanwezigheid op deze aarde iets wil betekenen voor de mensheid.

Posted in

Laat een reactie achter