Two Women Standing Side by Side on Sandy Beach --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Gronding

De energie verandering zet door en heeft emotionele en fysieke effecten, inclusief spierpijn (rug en schouders), slechter zien en horen, hoofdpijn, korte lontjes etc.

Als de energie verandert, reageren de cellen van ons lichaam daarop. In de kern zijn onze cellen licht. Verandert de trilling (lichtfrequentie) buiten ons lichaam dan herinneren onze cellen zich steeds een steeds meer dat ze licht zijn en van nature willen bewegen en trillen.

Doordat emoties zich vast hebben gezet in onze cellen, kunnen door dat trillen vaste emotie-deeltjes loskomen. Een heel natuurlijk proces en tegelijk ook spannend. Je kunt ineens kwaadheid voelen opkomen, angst of verdriet, zomaar uit het niets. Herinner jezelf eraan dat je veilig bent, dat je lichaam bezig is oude stukken los te laten en dat dat precies zo de bedoeling is. Duik niet ín de emoties om ze vast te houden, maar observeer ze, voel je liefdevol naar jezelf en laat ze door je lichaam stromen. Huil, wees kwaad en ontlaad het via je lichaam naar de aarde, terwijl je jezelf ondersteund met je ademhaling.

Lieve mensen, gronden, met je blote voeten op de aarde, innerlijk verzachten en bewust ademhalen is hét medicijn.

Posted in

Laat een reactie achter