One aspect of you is Human

Laat je niet gek maken

Ik denk dat we het allemaal wel voelen. Er verandert iets in de energie, het zwelt aan. Het heeft effect op je lichaam en/of je emoties. Ineens kunnen er herinneringen boven komen of wordt je door ziekte of vallen tot stop gebracht.

Dat is niet om je te straffen, zo werkt het Universum niet! Het zijn uitnodigingen om bij jezelf naar binnen te gaan en nieuwsgierig te zijn naar wat daar nog opgeruimd kan worden aan illusies, trauma energie & oude patronen.

Misschien heb je ineens zin in ander eten, zo heb ik sinds een aantal weken minder honger en vooral zin in salades en zelfgemaakte soep. Luister naar die signalen, hoe onlogisch ze ook lijken. Zie het als aanwijzingen om je fysieke lichaam te helpen met de nieuwe energie invoer om te gaan.

En laat je niet gek maken door allerlei artikelen die voorbij komen over de Leeuwenpoort (morgen) over planeten die retrograde gaan of juist niet, blijf in het nu. Het gebeurt toch wel, het verandert toch wel, ook als je je hoofd er niet over breekt.

Waar je je energie beter aan kunt besteden is: gronding, zo goed mogelijk in je lichaam landen, genoeg water drinken en wanneer je getriggerd wordt in je emoties deze aankijken en jezelf afvragen is dit van nu of is dit oud?

Kleine aanwijzing: Op het moment dat je emoties gaan voelen als een flipperkast of een hamsterwiel, kun je meteen de conclusie trekken dat er een oud thema wordt aangeraakt. Roep hulp in en vertel jezelf en jouw innerlijke delen dat je NU veilig bent.

Posted in

Laat een reactie achter