mirjanascheepens-shell-979824_1920

Olie & Water

4.14 u, Klaar wakker en de slaap was niet terug te roepen. Diep in mijn lichaam een subtiele onrust die niet verdwijnt met mediteren. In overgave zijn is dan best uitdagend vind ik.

Dat vaag onrustige gevoel zorgt voor een vroeg ontbijt. Ik concludeer dat de energie om ons heen zich opbouwt. Waarvoor?

Het beeld van een glas met een laagje olie waar helder water in gegoten wordt plopt in mijn hoofd. Ons lichaam en het collectief heeft een laag donkere olie, een symbool voor massievere energie in ons systeem.

Het water is de nieuwe hoger frequente energie waar we allemaal mee ‘overgoten’ worden. Dat dringt beetje bij beetje in ons systeem door als we dat toestaan en heeft effect op de opgeslagen ‘olie’.

Die zwaardere energie komt in beweging en verplaatst zich van diep in je systeem naar boven. Hoe meer ‘water’ we in ons systeem krijgen hoe minder makkelijk de ‘olie’ kan blijven en uiteindelijk zal het meeste ons lichaam verlaten, de frequenties matchen niet en hebben geen mogelijkheid tot binding. Dat kan voor opschudding zorgen, opborrelende emoties en onrust.

Wees lief voor jezelf en vol compassie, dan help je je lichaam het makkelijkste deze shift door.

En voor vandaag: Zet een lekker muziekje aan en dans, spring en zing de onrust uit je lijf!

Posted in

Laat een reactie achter