trees-2562083_1920

Oude patronen bevrijden

Het blijft nog lekker intens! De volle maan komt er aan en haar zwellen doet nog een extra duit in het zakje. Wat je kunt doen? Water drinken, geduld hebben met jezelf, je ego steeds vertellen dat het veilig is en je lichaam steeds uitnodigen om te verzachten.

Gisteren had ik weer een super fijne massage van @sijtjeprincen. Ik lag op de tafel en voelde hoeveel moeite mijn lichaam heeft met het verwerken van alle energetische instroom. Door alle aandacht voor mijn lijf, voelde ik hoe ik letterlijk in een schulp gekropen was, mijn spieren hadden een beschermend schild gemaakt. Ze hadden wat aanmoediging nodig om dat schild te laten gaan. (Geen wonder dat mijn lontje een stuk korter was dan ik van mezelf gewend ben. Ik had me opgesloten in mezelf, dan hou je niet veel ruimte over.)

Eenmaal verzacht kon er heel diep gewerkt worden, flarden energie die met mijn voorouderlijnen te maken hadden konden losgemaakt worden. Ik kon voelen dat 2020 een kantelpunt is richting een nieuwe tijd. Nee, we zijn er nog niet! Dit is een jaar om alle bagage en patronen die we energetisch van onze voorouders meedragen los te maken van onszelf, zodat je steeds makkelijker jouw eigen leven kunt vormgeven. Los van overgedragen angsten, woede of verdriet, blijft alleen de kracht en de liefde over.

Posted in

Laat een reactie achter