mde

Stepping up

Zo, gisteren heb ik me toch even een intentie neergezet bij @Mayawijsheid! Die intentie gaat niet om het doel dat ik wil bereiken, maar om het gevoel tot in alle vezels van mijn lichaam, waar ik verbinding mee heb gemaakt. Zoals ik ook met de intentie van de nieuwe maan deed, maar gisteren voor mijn bedrijf. Bést een beetje spannend.

Dat gaf inzichten en heel innerlijke drive en dat heeft me ook het volgende doen besluiten!

Vanaf vandaag stop ik met me inhouden om alle ervaringen die ik tijdens houseclearingen en healingen heb te delen. Vaak denk ik, nou….dat is misschien een beetje té bizar, té zweverig of overdreven om op Facebook te zetten. Toch zijn het voor mij hele reële ervaringen of je er nou iets mee kunt of niet. Dat is niet aan mij om dat voor jou in te vullen, eigenlijk.

De cursus die ik in september geef (zie cursus) is ook nog maar een begin, voelde ik gisteren. Het verlangen om met groepen te werken is veel groter dan ik had bedacht! Niet alleen mensen die zich zichzelf willen ontwikkelen, maar ook energiewerkers die zichzelf willen versterken en willen groeien in hun talenten! Ik geef het maar meteen ruiterlijk toe: Ik wil gewoon heel veel impact op de wereld hebben, om zo de mensheid, de aarde te helpen naar meer licht, zachtheid en liefde.

En nu dit gevoel, deze intentie blijven voeden en dicht bij me houden! Mijn innerlijke kompas steeds opnieuw afstemmen op mijn intentie, dan trek ik aan wat nodig is om bij dát gevoel te komen.

Posted in

Laat een reactie achter