grid-ball-1914560_1920

Houseclearing XXL

Hoe was het met jou gisteren? Ik was zo moe en zo zwaar in mijn lichaam! Ik ben dan wel op een heerlijke plek, maar ik ben begonnen met heel veel slapen ?En jij?

Weet je nog dat ik een houseclearing deed vorige week in Eindhoven? Dat was niet zomaar een houseclearing. Misschien weet je dat ik niet alleen de huizen energetisch schoonmaak, maar altijd begin met de grond onder het huis. Uit de bodem kan ook verstorende energie omhoog komen, die de sfeer in het huis flink kan beïnvloeden. Dat kan voelen als een soort vocht die uit de grond omhoog komt.

Die verstoringen ontstaan doordat herinneringen van andere tijden zijn blijven hangen, doordat een energiepunt in de aarde verstopt is geraakt, door gebeurtenissen in een andere dimensie van de aarde.

In Eindhoven kwam ik herinneringen uit WO2 tegen in de grond. Het leek alsof Eindhoven een soort centraal punt is geweest met veel vervoer van vrachtwagens, mensen, legereenheden. Ineens zoemde ik uit en zag ik een grid van lijnen die allemaal verbonden waren met het vervoer van mensen en materiaal. Eerst rond Nederland en verder uitzoemend de rest van de wereld.

Eindhoven zelf bleek een groot verstopt energiepunt te zijn. Het kanaal voor licht zat dicht. Toen ik samen met mijn ‘dragontribe’ (die komen altijd bij grote projecten) het lichtpunt had ontstopt, spoot het licht eruit.

We vonden het zo grappig dat Eindhoven ‘lichtstad’ wordt genoemd!! Dat is het ook heel letterlijk!! ?

Al dat vrijkomende licht vond zijn weg meteen in het grid van lijnen verbonden met WO2, langzaam werden alle lijnen opgevuld met licht tot het hele grid vol was met lichtenergie! Ik voelde me zo ontroerd en onze teams waren zo dankbaar dat ik precies op deze plek was uitgenodigd om een houseclearing te doen!

Posted in

Laat een reactie achter