color-3498348_1920

Verandering

In de Tzolkin kalender is het de laatste dag van dit levenspad. Een pad waarin je nieuwe verbindingen hebt kunnen leggen met jezelf, de wereld om je heen en een nieuwe werkelijkheid.

Het is voor sommigen behoorlijk pittig geweest. Er zijn moeilijke beslissingen genomen, fysieke uitdagingen aangegaan of er is een plotseling afscheid moeten nemen van dierbaren. Tijd om op adem te komen en stil te staan bij de shifts die je hebt ondergaan.

Mijn energie-werk heeft een verandering ondergaan. Het is gelaagder en multi-dimensioneler aan het worden. Daarmee bedoel ik dat het meer dan alleen ruimtelijk is, dat het eruit is gaan zien alsof ik in een soort van hologram aan het werken ben. Dat heeft effect op het vibratie niveau van mijn lichaam gehad, waardoor mijn lijf heel veel rust en slaap nodig heeft gehad. Ik ben heel blij dat ik mezelf en mijn lijf die ruimte ook heb kunnen geven. De verandering is ingezet en nog aan het uitvouwen. Ik ben benieuwd waar het me brengt!

Wat heb jij ervaren?

Morgen kun je een energie verandering ervaren als we met het levenspad van Blauwe Storm beginnen. Een pad dat je uitnodigt om geaard en in jouw centrum te blijven. Zelfs als de wereld om je heen chaotisch is. Daarover morgen meer.

Fijne dag!

Posted in

Laat een reactie achter