dav

Liefde op het eerste gezicht

Vorige week zag ik je staan. Krachtig, liefdevol, gecentreerd. In een moment van verstilling, raakte je mijn hart. Mijn hart begon te dansen en te stuiteren, maar mijn mind zei: “Doe normaal, heb je niet genoeg van die zooi in huis?” Ik liet je achter op jouw plekje in de winkel. Eerst nog maar een nachtje over slapen, kijken hoe het morgen voelt.

De ochtend kwam en jouw beeld was het eerste dat verscheen, mijn hart werd zo blij! Mijn mind zei: “Doe normaal, dat geld kun je beter aan nieuwe fiets uitgeven, die heb je echt nodig.” Eerst nog maar een nachtje over slapen, kijken hoe het morgen voelt.

Opnieuw werd ik wakker en ik genoot van jouw beeld, jouw power, mijn hart werd zó blij! Mijn mind zei: “Weet je het zeker?” Ik zei: “Ja!”

Net voor ik je ging halen, zag ik glimmende sterretjes, mijn symbool. En nu zijn we samen. Jij en ik. Ik voel je kracht, jij duwt me bijna vooruit en dat vind ik spannend. Maar ik voel zo’n vreugde over jouw plek in mijn leven. Je poot reikt naar me uit. “Kom maar, ik weet de weg.”

Daar ga ik.

Mirjana

Posted in

Laat een reactie achter