Pixabay- congerdesign

Verzachten

Kun je het voelen? De energie van de nieuwe maan is aan het opbouwen. Ik merk dat zelf altijd aan mijn oren en het piepen. Dit keer is het een hoog constant gepiep, een teken dat de vibratie omhoog gaat. Enjoy the ride! Wat kun je anders doen.

Tijdens sessie van de afgelopen week en bij de dragonreadingen, kwam het hart regelmatig aan de beurt. Vooral hoe belangrijk het is om je hart en daarmee ook je lichaam te verzachten. Als je wilt luisteren naar de signalen van je hart, lukt dat alleen goed als je in een ontspannen staat bent. Op het moment dat je hart ‘stijvig’ of afgesloten voelt, hoe kun je dan van jezelf verwachten dat je kunt luisteren naar jezelf?

Een kleine check voor jezelf. Ga nu, terwijl je dit leest eens met je aandacht naar je lichaam. Hoe voelt het aan? Zijn er plekken die gespannen zijn? Adem in en ontspan je spieren bij je uitademing.

Je hart is ook een spier, die gespannen of strak kan voelen. Als je dat fijn vindt, leg je hand dan op je hart en laat het de warmte van je hand voelen. Voel hoe je hart klopt. Je hoeft niet hard te werken, houdt je aandacht ontspannen. De nabijheid van je hand en de warmte is vaak al voldoende om wat verzachting te ervaren. Ook nu kan je ademhaling je ondersteunen bij het verzachten. Als het voor nu genoeg is, haal je in een rustig tempo je hand weg en ervaar je wat dat voor je hart en lichaam betekent.

Wat ervaar je?

En dan nog een nieuwtje! Dragonreadingen geven vind ik zó leuk, dat ik er een maandelijks feestje van ga maken! Hou mijn tijdlijn op Facebook in de gaten ? want vanaf augustus geef ik één keer per maand dragonreadingen weg, gewoon omdat het té leuk is om het niet te doen!

Posted in

Laat een reactie achter