aurora-1185464_1920

Vooruitblik 2020

Een vooruitblik op het komende jaar. Daarvoor gebruik ik graag de Tzolkinkalender. 29 December begon het levenspad van Witte hond, dat is de roedelleider voor 2020, 1 januari is het Rode hemelwandelaar toon 4, een bijzondere combinatie!

Aan de ene kant ontzettend veel van jezelf houden en trouw zijn aan je wensen en verlangens en aan de andere kant een grote impuls om je grenzen voorbij te gaan, nieuwe gebieden & mogelijkheden te ontdekken.

Dat kan best wat wrijving geven, want het betekent ook afscheid nemen van oude patronen en misschien ook mensen of groepen waar je bij hebt gehoord, maar die nu niet meer matchen. De ongeschreven regels tussen mensen en in de maatschappij gaan wellicht een beetje meer knellen en dat kan in de loop van het jaar aanzwellen tot er grenzen verbroken worden. Dat kan moeiteloos gaan of met een knal. Relaties worden herbezien, familie issues aangekeken en opgelost omdat Liefde de basis gaat worden in alles wat we doen. Alles wat Niet-liefde is, wordt steeds zichtbaarder.

Hoeveel kun je van jezelf houden om jezelf iets nieuws & spannends te gunnen?

Houden van is jezelf:

* supporten in alles wat je doet.

* bemoedigen en aanmoedigen

* knuffelen als er iets mis is gegaan

* vertroetelen en koesteren ieder moment van de dag

* liefdevol aan te spreken

* troosten en jezelf vertellen dat je niet alleen bent

* vertellen dat jij niet verantwoordelijk bent voor andermans sh**

* en je lichaam steeds opnieuw uitnodigen om te verzachten en te ontspannen

Er zullen nieuwe vormen en structuren ontstaan met een solide fundament, die je helemaal kunt opvullen met jezelf en jouw uniciteit en liefde. Dat voelt stevig als een huis!

Jij op jouw unieke plek met jouw prachtige licht, stralend de wereld in. Samen maken we de wereld iedere dag een beetje mooier. En ja er is ook donkerte, maar hoe meer wij gaan stralen, hoe meer de donkerte zal verdwijnen.

Posted in

2 reacties

  1. Barbara op mei 1, 2020 om 2:55 pm

    Wauw, zitten we nu midden in hè, in de tijd van het coronavirus. Nieuwe dingen vormgeven, mogelijkheden ontdekken, het moet wel nu. Ik heb de zachtheid voor mijzelf ontdekt en kan deze tijd helemaal benutten om de nieuwe vormen en structuren een stevig fundament te geven: mijn coachpraktijk online neerzetten. Het klinkt misschien raar maar voor mij is het een geschenk, deze periode.

    • Mirjana op juni 3, 2020 om 7:55 am

      Nou, hè?! Een hectische, unieke tijd die zoveel oude structuren blootlegt en afbreekt. En zoveel kansen om opnieuw te bouwen. Ik voel me vaak zo dankbaar dat ik NU leef en bij deze unieke gebeurtenis aanwezig ben!

Laat een reactie achter