colorful-2556353

Inkomende energie

Goed voor jezelf zorgen, staat bovenaan het lijstje deze dagen! De energie blijft binnenstromen en onze lichamen hebben tijd nodig om het te verwerken. Wellicht laten oude angsten zich weer zien of zijn je kwetsbare plekken net iets gevoeliger dan je gewend bent. Dat is het gevolg van alle inkomende energie in ons systeem die de boel even lekker opschudt en oude ‘vastere’ energie bevrijdt.

Hou je ego in de gaten! Het kan namelijk voor een gevoel innerlijke onveiligheid zorgen en onze ego wordt actief op het moment dat aan die veiligheid gerammeld wordt. Stel jezelf gerust, vertel je ego dat ook al voelt het onrustig, jij nu anno 2019 veilig bent. Dat er oude energie, die niet meer bij je hoort aan het loskomen is en ook echt mag gaan. Neem daarin de leiding over jezelf en al je innerlijke delen.

Als je een gevoel van leegte ervaart, stel je dan voor dat je jouw lichaam vult met een lichtkleur waar je op dat moment blij van wordt. Maak eerst je lichaam vol en dan het veld om je lichaam heen. Zo help je jezelf om de oude energie te ontladen uit jouw veld.

Het is een fase waar we doorheen reizen, fases komen en gaan. <3

Posted in

Laat een reactie achter