dark-2598097_1920

Beyond compare

Wat bijzonder toch, al die enen en negens! Zelfs de likes op mijn pagina doen mee, met 1099. (Nog ééntje….)

De resonantie van deze getallen geven me een gevoel van actie, creëren, geboren laten worden. De energie blijft behoorlijk hoog, ik werd er zelfs wakker van vannacht. Ik blijf mezelf en mijn lichaam uitnodigen om te openen en deze trilling te ontvangen. Verzet en afsluiten kost me meer energie heb ik ontdekt, dan ontspannen en openen.

Het begeleiden van healingen, zijn zo leerzaam! Mijn team vertelde me tijdens een kinderhealing dat onze lightships (fysieke lichaam) speciaal ontworpen zijn om de frequentie van ons unieke licht te dragen. Tot mijn grote verrassing blijkt er bij ons lightship ook een manual te horen, omdat het zo’n ultra uniek en gevoelig instrument is. Het fysieke en energetische onderhoud ervan is dan ook zo belangrijk. Goed onderhoud, zorgt voor een goede samenwerking tussen lightbeing en lightship.

Vóór onze landing in dit lichaam op aarde, wordt je geacht de manual te hebben ‘bekeken’ omdat er in de loop van de eeuwen diverse ‘aanpassingen’ zijn geweest. Wanneer de lightbeing lang geleden voor het laatst op aarde is geweest, is het van belang hier notie van te hebben genomen. Ik wist niet wat ik hoorde!

Mijn ego & persoonlijkheid begonnen te protesteren, zijn we dan gewoon een soort machine ofzo? The bottom-line: Ja, met zoiets kun je het vergelijken. En tegelijk voel ik de enorme vreugde over dit lightship, met zijn unieke en fantastische mogelijkheden, met de ‘free will’, mét de persoonlijkheid en ego. Ik voel de gigantische liefde en bewondering die ze ervoor hebben. En ook de bewondering die ze hebben voor die lightbeings die het Aardse avontuur willen aangaan. Het gevoel wat ik er van krijg is niet eens echt goed met mensenwoorden te beschrijven.

Ze blijven maar zeggen dat wij er géén idee van hebben hoe bijzonder en uniek dit is. Met onze Human mind kunnen we dat ook niet bevatten, slechts zo nu en dan een glimp van opvangen.

PS en jij Human, misschien voel je het niet altijd zo, wanneer je verborgen bent geraakt onder de emoties van je Human experience, maar je beschikt over zo ontzettend veel moed. You are a such brave and couragious pionier, because you choose to step into this experience of life on Earth in this dense dimension. You choose to forget that you are the Universe, and now you are waking up! That is so glorious.

Posted in

Laat een reactie achter