leaf-2447433_1920

Herboren

Wat gebeuren er toch mooie dingen! Gisteren prachtige sessies met cliënten. Eén cliënt kon met zachte aanrakingen opnieuw geboren worden! Wedergeboorte is duidelijk een thema op dit moment!

Ze vroeg kan het zó makkelijk, dan is alles wat ik heb gedaan en geleerd niet voor niks geweest!

Nee, iets waar we soms wanhopig over kunnen zijn, dat het maar niet verandert (zo lijkt of voelt het), iets waar je zoveel energie insteekt om jezelf te ontwikkelen, het is echt nooit voor niks. Want gisteren was haar knop zó rijp, dat het met zachte aanrakingen kalm open ging. Haar lichaam wist de weg, haar lichaam liet voelen wat er nog aan geboortetrauma ontladen kon worden. Het was tijd. En zij kon haar baby-zelf precies dát geven wat het nodig had. Liefde & aanwezigheid!

En daar zit ik dan met tranen in mijn ogen van ontroering, dankbaar dat ik bij deze hergeboorte aanwezig kan zijn.

We realiseren het ons niet, tenminste onze Human-self beseffen het niet, in wat voor bijzondere tijd we leven. Dat dit dé tijd is dat we in ons eigen tempo wakker worden, en herinneren dat we de unieke mogelijkheid om in een Humanbody te verblijven hebben, zodat we emoties kunnen ervaren, zodat we ervaringen op kunnen doen die we alleen op deze aarde kunnen hebben. Onze persoonlijkheden en minds vinden het soms verrekte lastig, maar onze lightbeings vieren dagelijks feest, zij genieten van iedere minuut.

Posted in

Laat een reactie achter