water-2598130_1920

Energie invoer

Vanochtend met opstaan, voel ik dat de energie toevoer flink hoog is. Het vibreert en gonst tegen mijn huid. Ervaar jij dat ook, zorg dan voor een goede gronding. Maak contact met je lichaam en nodig jezelf uit om helemaal tot in je bekken te landen. Het is oké.

Dit is ‘gewoon’ een nieuwe energiegolf, die komt en later ook weer afneemt. We zijn er al een beetje aan gewend onderhand 😉

De energie voelt verwachtingsvol, laat je hart hoger resoneren en er is ook iets dat je aanzet tot actie. Dat kan betekenen, dat ‘zaken van het hart’ aangeraakt worden vandaag. Die plekke waar de Liefde nog niet kan komen worden nu uitgenodigd om naar boven te komen, zodat het kan worden ontladen en jij nog dieper in je lichaam kunt landen. Zorg goed voor jezelf vandaag. Maak regelmatig contact met je lichaam, drink genoeg water en doe alles een tandje langzamer. Als je kunt, stel je dan bewust open voor deze energie, badder er in, sta toe dat het je omhult en opvult. Je bent krachtig genoeg om ermee om te gaan.

Posted in

Laat een reactie achter