krijger

Groeipijn

De afgelopen dagen zijn we weer aardig ‘in het vlees’ geduwd! De na-effecten van een flinke zonnestorm, lijken zich vooral effect te hebben op ons lichaam. Ineens voelt het weer stroef, zijn er overal (spier)pijntjes; Bekken gebied, onderrug en het gebied tussen nek en schouderbladen spelen op. Je kunt ook intenser dromen en slechter slapen. Zie het als groeipijn.

We ruimen steeds meer op, er ontstaat steeds meer ruimte en we vullen ons lichaam met steeds meer licht en dát is heel fysiek voelbaar. Ons weefsel piept en kraakt aan alle kanten met de hoeveelheid licht die het te verwerken heeft. Een fysiek effect van de expansie die we doormaken.

Blijf geduldig met jezelf, blijf liefdevol, daar ondersteun je dit proces het beste mee. En niet alleen jij gaat hier doorheen, maar ook je partner, je kinderen, je collega’s. Als jouw lontje wat korter is, dan is die van anderen waarschijnlijk ook korter 😉

Kies vandaag steeds of het je energie waard is om met een ander in gevecht te gaan of dat je beter voor jezelf zorgt als je even diep in en uit ademt.

En ik…..ik ga lekker op pad met mijn auto, weekend vieren!

Posted in

Laat een reactie achter