car-repair-362150_1920

Toen het lampje ging branden…

Oh, what a night! De energie golft lekker zal ik maar zeggen, zodanig dat ik er gisteren rillerig van werd en vannacht kon genieten van een heel kort nachtje. Mijn Human lightship heeft wat technische aanpassingsproblemen. Tijd voor rust en een goeie dosis Liefdevolle aandacht.

Zeer toepasselijk dat mijn auto dit meteen spiegelt door het laten branden van het motorlampje op het dashboard. Het gebeurde op de snelweg en mijn hart stond even stil om vervolgens als een gek te gaan racen! Doemscenario’s passeerden de revue.

Mijn ego: ‘Zie je wel!!! Ik wíst het, het gaat hartstikke mis!’

Mijn inner-knowing: ‘Lieverd, maak je niet druk, dit is enkel een signaal. Niks ernstigs.’ Oké….vertrouwen dus!

Voor de zekerheid: Olie level is goed, koelvloeistof is goed (tot zover reikt mijn kennis)

Er zijn geen rare geluiden of andere vreemde lampjes. Ik neem het signaal serieus en ga vandaag naar de garage. Met mijn auto én met mezelf, even (laten) checken wat er speelt.

Ik blijf het bijzonder vinden hoe Ego de boel innerlijk op stelten weet te zetten, met wat voor een vernuft! In geuren en kleuren weet het je te bespelen, je te laten denken en geloven dat wat je voorgespiegeld krijgt, ook écht waar is.  Zo gedetailleerd, inclusief emoties en fysieke reacties, wat een talent heeft Ego, onze grote beschermer, eigenlijk.

Wat ga jij doen vandaag?

Posted in

Laat een reactie achter