stones-2082937_1920

De energie bouwt op

* Daily Sparkle 5-12-19 *

Er is zich energie aan het opbouwen. Dat vertelt de hoge piep in mijn oren me. Die omhulling van hoog frequente energie kan inspiratie en actie brengen, maar je kunt jezelf ook geconfronteerd zien met uitdagende situaties.

Het gevoel van naar binnen keren en alleen willen zijn wordt groter. Alles wat dat belemmert kan zorgen voor innerlijke frustratie. Hoe vind je dan een balans voor jezelf?

Een perfect moment om eens in je agenda te kijken waar je ruimte hebt om tijd te maken voor jezelf. Tegenwoordig teken ik gouden slingertjes bij dagen waar ik iets wil voor mezelf wil doen. Geen afspraken met cliënten, geen uren achter de pc, maar echt tijd en ruimte voor mij.

Wat doe jij deze maand om jezelf in balans te houden?

En je kunt natuurlijk 13 december nog meedoen met mijn Artjournaling workshop: The closing of 2019 😉 Een heerlijke middag voor jezelf en jouw proces.

Posted in

Laat een reactie achter