sisterhood3

Diepe transformatie

Het Rode slang pad dat gisteren is gestart, is een intensief pad. De komende 10 dagen nodigt dit levenspad je uit tot diepe transformaties op cel en DNA niveau. Dit kan een heel fysieke uitwerking hebben. Je kunt ervaren dat het net is of je lichaam te strak zit, je bekende en vertrouwde jas past ineens niet meer. Je kunt je grieperig voelen, hoofdpijn ervaren, zere spieren en gewrichten of rugpijn.

De slangenergie loopt van je brein, via je ruggengraat naar je stuitje en nestelt zich tussen je eerste en tweede chakra. Als er verstoringen zijn in de energie stroom, merk je dat aan je rug. Deze energie is heel krachtig! Het is in oorsprong pure, wilde en creatieve levensenergie, die energie wil niets liever dan stromen.

Zorg goed voor je lichaam, dans, badder, wandel, doe yoga om je lichaam tijdens deze dagen extra te ondersteunen. Doe dat op een liefdevolle manier, als je jezelf uitput met sporten, schiet je het doel voorbij. Het vervellen van een slang duurt maar 10 minuten, maar het proces vóór de vervelling heeft rust, ruimte en tijd nodig. (zo’n 7 dagen) Net als een slang kunnen wij tijdens die periode snel geïrriteerd zijn, het overzicht kwijtraken (zelf het gevoel hebben dat je minder goed ziet) of een verandert eetpatroon ervaren.

Kleine geruststelling: Het hoort er allemaal bij. Maak tijd en ruimte voor dit proces.

Heb je al eerder een diepe heling en transformatie ervaren, dan kunnen deze dagen je juist stroming en inspiratie brengen. Het kan je nieuwe wegen en mogelijkheden laten zien, die je eerder niet voor mogelijk had gehouden.

Mirjana

Posted in

Laat een reactie achter