mirjanascheepens-hond12

Droom je toekomst

De kosmische straling vanuit het galactische centrum blijft binnenstromen. Je kunt last hebben van je hoofd, oren en ogen, maar je moe een zwaar voelen is zeker ook een mogelijkheid. Mijn tempo ligt vandaag heel laag. Het to-do lijstje dat er ligt, wordt maar langzaam korter.

Omdat we in de ruggengraat van de Tzolkin kalender zijn,  is vertragen en dingen nemen zoals ze komen, de minst frustrerende en energievretende optie. Het is zo als het is. Mijn lijstje komt uiteindelijk af, maar iets minder snel dan ik zou willen.

Adem in…adem uit.

Met het mooie weer buiten is het wel een hele fijne dag om je voor te stellen hoe jij zou willen dat jouw toekomst eruit zag. Durf je helemaal los te gaan en je grenzen over te steken bij het dromen? Of is er een stem die zegt dat het ‘toch niet kan of lukt’?

Laat je hart dan verzachten en ontmoet die innerlijke stem, omhul het met liefde en warmte net zo lang tot je voelt dat het verzet minder wordt. Bedank het voor zijn bezorgdheid, want dát is waarom die stem zich er in gaat mengen. Het wil je veilig houden.

Maak dan opnieuw contact met je toekomst en je dromen voor jezelf, wat wordt er nu mogelijk?

Posted in

Laat een reactie achter