raindrop-3402550_1920

Nu is waar het gebeurt

Energetisch is het nog steeds onrustig. Alle tabellen laten onrust zien. Ik merk het altijd vooral aan een hoge piep in mijn oren. Deze keer heeft mijn nachtrust er niet onder te leiden. Slecht of onrustig slapen kan ook zo’n symptoom zijn.

Dit is de laatste dag voor we het midden, de ruggegraat, van de Tzolkinkalender betreden. Wat kun je nog liefdevol laten gaan vandaag. Waar houdt je nog aan vast, waarvan je diep van binnen weet dat het maar een flard is, een illusie.

Op je weg naar wedergeboorte, komt er een moment dat het goed is als je oude beelden of verhalen terugbrengt naar waar ze horen: Het verleden. Om ze vervolgens ook daar te laten.

Die verhalen zijn niet wie jij bent!

Koester de talenten en kwaliteiten die jij door je ervaringen hebt kunnen ontwikkelen en zet ze in voor het creëren van een mooi, fijn en vol leven.

De komende 20 dagen kan het lijken of je niet vooruit komt, dat klopt, want in de centrale kolom krijg je uitnodigingen om in het NU te blijven. Dat betekent voor ons: rust opzoeken, vertragen, aandacht bij jezelf houden, bedachtzaam stappen zetten en er op vertrouwen dat het nieuwe zich als een bloem ontvouwt.

Ha, ha…..klinkt makkelijk, maar we werken graag hard, doen het graag heel goed en we pushen onszelf om door te gaan. We trekken aan de blaadjes van een bloemknop om haar eerder open te laten gaan, dan waarvoor zij klaar is.

De middenkolom zegt 20 dagen lang: Ontspan, vertrouw op het grotere, Nu is waar het gebeurt.

Posted in

Laat een reactie achter