waves

Energie stoot

We hebben een flinke input vanuit de kosmos gehad vanochtend vroeg. Poeh, mijn hoofd heeft wat moeite met het verwerken ervan en mijn ogen hebben wat moeite met scherp stellen. Allemaal signalen dat er opnieuw een energetische shift is.

Onderhand gaan we verlangen naar eindeloze rust, lange zonnige dagen en nog meer rust ?. Nog even geduld! We gaan nog steeds door een periode van wedergeboorte. Ik heb het gevoel dat dit  nog duurt tot in maart en dat we vanaf april kunnen gaan genieten van al het werk dat we de eerste 3 maanden van het jaar hebben gedaan.

Tot die tijd worden we regelmatig geprikkeld en uitgedaagd. Daardoor is dit ook een prachtige tijd met mooie kansen om te groeien en jezelf steeds meer te ontvouwen.

Vandaag begint al goed met een lekker dot kosmische energie. Het enige dat jij hoeft te doen is in je centrum blijven. Klinkt makkelijk, maar dat kan toewijding en doorzettingsvermogen vragen. Als je voelt dat je energie omhoog gaat of getriggerd wordt, dan kun je jezelf zachtjes terug roepen en uitnodigen om helemaal in je lichaam te landen. Haal een paar keer bewust adem, voel je adem naar binnen glijden en vul jezelf ermee op, laat daarna je adem weer gaan.

Ja, daar ben je weer. <3

Posted in

Laat een reactie achter