spiegel13

Levenspad Witte Spiegel

Plan jij een me-time moment voor jezelf in?

Gisteren had ik een me-time middag. Tijd voor wat ontladen en opladen en daarvoor had ik mezelf getrakteerd op een massage van @sijtjeprincen, mijn favoriete massagetherapeut die op zo’n zachte en liefdevolle manier vastzittende emoties uit mijn lichaam weet te roepen. Met een beetje hulp van de volle maan energie, hebben we op een hele diepe laag in mijn systeem gewerkt. Heerlijk!

Ik ben klaar voor de volgende ronde in van de Tzolkin kalender die vandaag begint. We zijn met het Witte spiegel levenspad op weg naar het midden. Niet alleen naar het midden van de kalender maar ook naar het middelpunt van de energieën waar het Universum op draait: Pure Liefde & Humor.

Voor je daar aankomt, krijg je de komende 13 dagen gespiegeld wat er nog niet ontdaan is van zwaarte, die plekken waar nog Liefde nodig is. Je kunt daardoor wat makkelijker getriggerd worden in oude thema’s. De Maya’s zeggen niet voor niets: “Ik ben een andere jij”

We komen voort uit één bron, één zee van Liefdesenergie, daarom kunnen we elkaar ook zo raken. Dat gebeurt om je te helpen wakker te worden, om alle verharde Liefde te laten verzachten.

Eigenlijk bestaat er geen “niet-liefde” Het kan soms wel zo voelen, toch zijn emoties als haat, walging, razernij diep in hun kern ook Pure Liefde. De uitnodiging en de kunst is om ze te helpen herinneren aan hun oorsprong, hun kern.

De energie voor de komende 13 dagen helpt je om helderder te zien. Je kunt zin hebben in een grote schoonmaak, zowel intern als extern. Geef daar vooral gehoor aan! Hoe meer je opruimt, hoe meer je het contact voelt met het grote geheel en met de Liefde waar wij allemaal van gemaakt zijn.

Over een paar dagen komen we aan in de ruggegraat van de kalender, dan kun je jezelf het beste ondersteunen door jezelf steeds terug te roepen naar het NU en naar je lichaam. Daar gebeurt het.

Posted in

Laat een reactie achter