148 ster 5

Toewijding

De energie roert zich weer wat meer. Je kunt je onrustig voelen, vage hoofdpijn ervaren, stijfheid in je rug en spieren ervaren. Vraag je zelf af wat jij nodig hebt en hoe jij nu het beste voor jezelf kunt zorgen. Daarmee zorg je voor zo ideaal mogelijke omstandigheden om te ontspannen en te verzachten.

Tijdens deze periode van transformatie, heling en expansie word je ook uitgenodigd om heel bewust nieuwe keuzes te maken. Daarna heeft jouw nieuwe keuze toewijding nodig, want je grote beschermer (ego) vind daar vooral van dat het onveilig is en gooit als het maar even kan grote keien op de nieuwe gekozen weg.

Kun je je weerstand ervaren? Wees alert, want afdwalen van je nieuwe weg, kan heel subtiel gaan! Als je weerstand kun herkennen, zie het dan voor wat het is; een behoefte aan veiligheid.

Wat doe je met kinderen als ze zich onveilig voelen? Precies, die haal je dicht bij je, omarm je en omhul je met jouw liefde. Je laat het voelen dat het veilig is.

Precies dat kun je ook met jouw weerstand doen. Ga er naast zitten, zorg voor een goede gronding en verzacht je hart, vertel het dat je veilig bent.

Mirjana

Posted in

Laat een reactie achter