balance-1372677_1920

Houd het licht

De nodige weerstanden en oude patronen laten lekker van zich horen, opgezweept door alle andere energetische onrust. Ze komen voorbij omdat jij er nu iets mee kunt! Dat is iets waar ik rotsvast op vertrouw.

Er iets mee kunnen, betekent niet ‘heel hard werken’. Steeds meer ontdek ik dat heel hard werken juist veel weerstand geeft in je lichaam. Je lichaam gaat in een soort ‘vechtstand’, dat geeft spanning.

Het kan makkelijker. Stap in de observerende rol en kijk zonder oordeel naar wat zich laat zien, naar emoties en gevoelens die eraan verbonden zijn. Je hoeft er niets mee (een uitdaging voor je mind). Als het er mag zijn, als het gezien wordt, neemt het af in intensiteit en kan je lichaam zich beetje bij beetje ontspannen.

Je lichaam wil dat namelijk heel graag! Je Ego, (je grote beschermer) heeft er misschien nog wel de meeste moeite mee. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om te oefenen 😉

Zoek vandaag de lichtheid op, lach om jezelf en je innerlijke chaos. Het is in veel gevallen tijdelijk, een fase, het wordt weer makkelijker.

Posted in

Laat een reactie achter