cat-4189697_1920

Jezelf koesteren

Opnieuw laten de tabellen van activiteit op de zon en de Schumann rust zien. Een rust die mijn lichaam niet ervaart. Onrustige nacht, onrustig lijf, die onderstroom is nog lekker bezig.

Een thema dat zich op dit moment laat zien is ‘overgave & ontvangen’. Daarin worden we aangeraakt op diepe energetische lagen.

In hoeverre kun je je openstellen om dat te ontvangen wat je wil of nodig hebt? Ik dacht dat ik dat aardig onder de knie had, maar ik ervaar nu dat er meer verdieping mogelijk is. Ik voel een innerlijke weerstand om me nog meer, nog ruimer over te geven. Allerlei stemmetjes worden actief: angstige, enthousiaste, gereserveerde, supportende en weerbarstige. Ik herken het van eerdere fases, ik haal adem en focus me op ontspanning en haal mezelf terug naar hoe het nu is. Oké… met momenten is het behoorlijk frustrerend en oncomfortabel maar weet je, dát mag. Dat hoort erbij, dát is onderdeel van onze Human Experience!

Het is opnieuw een maanden van opnieuw geboren worden, je comfortzone begint wat krap te voelen, je botst tegen de grenzen aan, toch is de tijd nog niet helemaal rijp om de geboorte aan te gaan. Dit weekend kreeg ik de boodschap om me tót die tijd te laten dragen & koesteren, mezelf energetisch te voeden en te vullen. Ik hoef het niet alleen te doen, in deze fase van vlak voor de geboorte is rust belangrijk.

Ik kreeg zowaar ‘nestdrang’ want die weekend heb ik heel erg lopen opruimen en weggooien!

Een andere beeld was, dat ik niet alleen in deze fase ben, maar velen met mij! Als het herkent, neem dan vooral tijd om te ontspannen, te rusten en je te laten dragen door het Universum.

Posted in

Laat een reactie achter