sky-3719650_1920

Landing van een Starchild

Gisteren had ik zo’n ontroerende sessie! Ik mocht de geboorte van een Starchild begeleiden bij haar landing in het menselijke lichaam en haar verwelkomen op de aarde.

Het Starchild-aspect van deze volwassen vrouw had zich tijdens haar daadwerkelijke geboorte op aarde, zo alleen en zo onveilig gevoeld, dat ze niet mee durfde met de landing in het lichaam. Haar geboorte was daarmee niet voltooid.

Hoe dat kan? We worden in een Human body geboren maar ons energieveld is veel groter en heeft meerdere dimensies in zich. Dat betekent dat ons veld meerdere aspecten in zich kan hebben. De één heeft een Engelen-aspect meegenomen, ik heb mijn draken-aspect meegenomen en deze vrouw een Starchild-aspect. Ons energieveld is, zo ontdek ik gaandeweg, een mix van diverse aspecten. Al die aspecten willen het leven op aarde ervaren.

Om het Aardse leven in alle volheid te kunnen ervaren, is het nodig om het menselijke lichaam helemaal te bewonen. Daar hebben we met onze komst hier ook voor gekozen. Op het moment dat een geboorte niet vloeiend verloopt, kan er een diep gevoel van gevaar & onveiligheid ontstaan in het lichaam. Onze delen en Aspecten ervaren soms voor het eerst  ‘gevaar & onvrijheid’ en besluiten om niet mee te landen.

Dit Starchild laten ervaren wat het is om een fysiek lichaam te hebben, waar ze helemaal in mag wonen gaf het fysieke lichaam een veel betere gronding! Dit aspect is licht, blij en heel erg nieuwsgierig. Vanaf nu kunnen ze samen de wereld gaan ontdekken!

Posted in

Laat een reactie achter