Newborn Baby taken closeup in mother's Hand

Los schudden!

Er is weer genoeg gaande! Zonnestormen, nieuwe maan en Mercurius die klaar is om retrograde te lopen. We worden weer lekker losgeschud om nóg meer te ontladen.

Nog meer? Ja! Kun je je voorstellen hoeveel ‘oude’ energie we in ons systeem hebben?

Jouw lichaam is gebouwd uit cellen, genen, DNA. Ergens zijn ze verbonden met de allereerste tijden dat we in mensenvorm bestaan via onze familielijnen. We dragen nog zoveel in ons mee ván alle tijden via die familielijnen. Overtuigingen, gebeurtenissen, ziektes maar ook talenten en kwaliteiten. Dat laatste vergeten we nog wel eens als we in pittige tijd zitten, maar je krijgt ook fijne en mooie dingen mee via je familielijnen!

Ik vind het altijd zo indrukwekkend om dat te beseffen. Dan voel ik me zo ‘humble’ in die grootsheid. We zijn allemaal een klein & groots radartje tegelijk. Jouw plek is uniek en speciaal voor jou. Jij bent er dankzij je voorouders. Maak er iets fijns van!

Laat de energiegolf lekker door je heen stromen, laat het je cellen lekker opschudden met hogere frequenties en laat de oude energie gewoon gaan. Het hoeft niet meer bij je te blijven, je hoeft niet precies te weten wat het is of hoe het er komt. Je mind hangt soms nog graag aan het bij behorende drama omdat het een illusie van veiligheid creëert.

Het belangrijkste is dat het bevrijd wordt en jij je daarna lichter en helderder voelt. Het is wel fijn om je gedachte en reactie patronen herkennen, dán kun je ze veranderen.

Posted in

Laat een reactie achter