beatebachmann-sacred-geometry-2861102

Mannelijk & vrouwelijk

Wat gaat de tijd snel! Ik voel een innerlijke drive om mijn tijd nuttiger te besteden, om zinvoller en waardevoller te zijn in de tijd die er is. Ik neem jullie graag mee! Laat je inspireren door de FB live video van gisteren en zet je intentie neer!

Wat is jouw intentie, en wat zijn je actiepunten?

Vandaag start, mooi aansluitende op de nieuwe maan het levenspad van Witte wind. Een periode om je open te stellen voor dat wat groter is dan jij en je laten inspireren door de zachte fluisteringen van het Universum en jouw hart. Maak tijd om stil te zijn en te luisteren, vind jezelf en jouw leven belangrijk genoeg om er ruimte voor te creëren.

De energie van witte wind gaat ook over jouw relatie tot jouw eigen mannelijke energie en je vaderlijn en raakt zelfs aan jouw verbinding met het goddelijke.

Lange tijd is God gezien als ‘het mannelijke’ een strenge, straffende vaderfiguur, overtuiging en emoties rond dit beeld zitten (zelfs als je niet gelovig bent opgevoed) diep in onze cellen. Emoties die diep weggestopt zijn, want kwaad zijn op God & je vader ‘mag’ eigenlijk niet.

Je krijgt uitnodigingen om de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf in balans te brengen en je te bevrijden van deze oude imprints. Meer ruimte voor het licht in jezelf, meer plek om te landen en je te verbinden met de aarde. Er ontstaat meer ruimte om jouw plannen in volheid en met plezier te manifesteren.

Posted in

Laat een reactie achter