take-532097_1920

Nieuw licht

Drie koningen & nieuw licht.

Ik vind het intense dagen, de trilling van 2020 zet een boel in beweging en heeft behoorlijk wat invloed op ons lichaam en ons energie veld. Er komt behoorlijk wat dichtere energie vrij en als je niet de tijd neemt om te ‘ontladen’ kun je je als een opgeblazen ballon voelen. Het kan dan net zijn of je in een snelkookpan zit. Met een kort lontje en frustratie gevoelens tot gevolg.

Neem tijd om je veld schoon te maken! Zeg hardop: Alle energie die niet van mij is stuur ik terug naar de bron  en alle energie die ik nu vrij kan laten, bevrijd ik uit mijn systeem.

Doordat de druk zo hoog is, is het extra belangrijk om steeds opnieuw je ontspanning op te zoeken. Waar in je lichaam is dat ene zachte plekje dat je kunt laten groeien. Geef dat je volle aandacht, dan blijf je zo ontspannen mogelijk.

Vandaag start ik weer met werken, ook al zou ik stiekem nog wel meer vakantie willen hebben. Wel heel leuk werk vandaag!

Samen met Linsy gaan we onze Business reatreat plek (1,2,3 april!!) bekijken en voelen of dit dé plek is die wij in gedachten hebben en daarna heb ik mijn eerste houseclearing van 2020! <3

Als je het fijn vind om ondersteuning te hebben bij het ‘ontladen’ van jouw veld en je goed voor te bereiden op 2020, dan kun je je aanmelden voor de online healingcircle van morgenavond! www.mirjanascheepens.nl/onlinehealingcircle/

of de live variant op 20 januari a.s.

Ik wens je een fijne start vandaag!

Posted in

Laat een reactie achter