mirjanascheepens-wittewind

Nieuwe maan

De 2e nieuwe maan van dit jaar komt eraan. Vanavond bereikt de nieuwe maan haar hoogtepunt en ik las dat ze ook heel ver van de aarde staat. Een mooi moment om opnieuw keuzes te maken voor het vervolg van jouw levensreis in 2019. Waar wil je meer van? Wat kun je afronden?

Sta bewust stil bij dat wat zich al ontwikkeld heeft, bij dat nieuwe wat aan het groeien is en zet dan opnieuw een intentie neer voor de komende maand. Dat kan heel specifiek zijn…LOL….ik wil nog steeds een blauwe C1, maar dat is blijven liggen doordat de zorg voor mijn moeder prioriteit had. Die intentie zet ik opnieuw neer. Maar je intentie kan ook ruimer zijn, gezondheid, overvloed….

Als je eenmaal een nieuwe idee hebt neergezet, dan heeft het tijd nodig om te wortelen. De meeste zaden doen dat in het donker. Dat ontkiemen kan iets loswoelen in jezelf. Het zaadje groeit wel, wat jij voor een voorspoedige groei kunt doen is jouw donkerte aankijken en helen.

Een van mijn intenties voor 2019 is leiderschap. De intentie staat stevig, toch zie je er in de buitenwereld nog weinig van, de vorm is er nog niet. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Ik krijg allerlei impulsen om overtuigingen die nog in de weg staan rond mijn leiderschap op een diep niveau te ontvangen, aan te kijken en te helen.

Zo is dat ook met intenties die jij neerzet, sommige komen snel tot bloei en voor anderen is er wat extra aandacht nodig om zich te ontwikkelen.

Mirjana

Posted in

Laat een reactie achter