cat-1056661_1920

Ontvankelijk zijn

* Daily Sparkle 4-10-19 *

Energetisch is er een soort rust neergedaald. De boodschap voor vandaag is kort.

Ontspan, verzacht & sta jezelf te toe te ontvangen. Vaak denken we dat we ‘het alleen moeten doen’ dat we alleen staan, maar die gedachte klopt niet. De hulp en de mogelijkheden zijn allemaal aanwezig, de energie is overvloedig, alleen zijn wij het met onze minds die de deur dichthouden.

Al die innerlijke stemmetjes die zeggen: wie denk je wel dat je bent, dat heb je niet verdiend, je moet er hard voor werken etc etc…. zorgen ervoor dat we verstrakt en afgesloten door het leven gaan.

Dus vandaag, adem in, adem uit, laat de spieren van je lichaam, je rug zachter worden, geef je gewicht aan de stoel waar je op zit. Die stoel is ervoor gemaakt om jouw lichaam dragen.

Ik denk ineens aan mijn matras, de structuur en de zachtheid zijn altijd hetzelfde, alleen mijn lichaam niet. Als mijn lijf gespannen is, ligt mijn matras minder lekker. Als mijn lichaam ontspannen is, dan ligt het heerlijk!

Nodig jezelf uit om steeds een beetje meer te verzachten en open dat jezelf om te ontvangen wat je nodig hebt. Welke kwaliteit zou nu fijn zijn? Liefde, vrede, vreugde……. Sta jezelf toe om dat binnen te laten.

Posted in

Laat een reactie achter