human-567563_1920

Transformatie 2.0

In de Tzolkin kalender is het vandaag ‘De dag buiten de tijd’. Het voelt toch een beetje bijzonder. Als een soort ‘op de drempel staan’ naar een nieuwe fase. Ik heb opruim en afrond zin.

De omslag in energie is voelbaar. Deze energie zie ik als een soort dansende zilveren glittertjes. Iedereen wordt ermee doordrongen, omhuld, aangemoedigd en toegejuicht. Het is er voor jou, voor mij, voor de hele mensheid. Er komt een moment, nu of over een aantal maanden dat je je er helemaal voor kunt open stellen. Want niet alleen energetisch verandert er van alles, ook fysiek! We maken een nieuwe fase in de evolutie mee!! Hoe geweldig is dat, mijn menselijke brein kan het nog niet helemaal bevatten, maar mijn lightbeing zelf is zo vreugdevol over dit unieke, heugelijke feit.

Zij niet alleen! Terwijl ik dit aan het schrijven ben, laten allerlei lightbeings  en draken zich zien, groot  en klein. Ik voel hun enorme vreugde, bewondering en liefde voor het proces waar we doorheen gaan. Dit is transformatie 2.0, ik krijg er het gevoel van een kraamkamer bij, niemand wil deze wedergeboorte van de Humans missen. Het is dus lekker druk!! ?

Moet je er veel voor doen? Nee!!! Steeds opnieuw komt de boodschap door: Ontspan je lichaam, allow it, will it ( ik weet het, geen goed Engels, maar zo blijven ze het zeggen), be present in your body, surrender & have fun!

Met deze verandering, kan je lichaam gaan reageren. Dat is oké, je bent helemaal veilig, het hoort erbij. Het kan zijn dat eetgewoontes ineens veranderen,  je smaak verandert, je lichaam spontaan detoxt, grieperigheid, strakke spieren, wisseling van energielevel.

Deze verandering is heel diepgaand tot op DNA niveau!

Wees lief voor jezelf! Geniet van dit fantastische avontuur en ontspan. It is going to be okay!

Posted in

Laat een reactie achter