light-1853025_1920

Verwerkingstijd

Na de lichtinstroom van vorige week, komt nu het fysieke na-effect. Ons lichaam loopt altijd een beetje achter op de energie. Na een uitgebreid lichtbad, gaan nu je weefsels en spieren reageren op de hoge frequentie. Dat kan zich uitten in hoofdpijn, kou, stijve spieren in boven en onderrug, vermoeidheid, grieperig gevoel en alles kan zwaar voelen.

Wees lief voor jezelf, je lichaam heeft tijd nodig om al dat licht een plek te geven. Je cellen en weefsels reageren mogelijk eerst door te verkrampen voor ze in de ontspanning gaan. De mijne kiezen nog even voor verkramping. Gelukkig is er vanavond healingcircle, dat helpt zeker bij het ontspannen en verzachten. (Je kunt nog meedoen <3 )

Reminder: Wat voor jou geldt, geldt ook voor de mensen in je omgeving. Ervaar je bij jezelf een kort lontje? Haal adem en stel je reactie uit, haal nog een keer adem en vraag je af welke reactie het meest helpend zal zijn.

Ik ga vandaag achter de schermen aan de slag. Alles klaarzetten voor de eerste online healingcircle with dragons & friends. Uitzoeken welke materialen ik nodig heb voor de Artjournal workshop van 13 december. Data prikken voor een nieuwe Discover your Galaxy: De basis cursus & een vervolg. Ik heb er nu al zo’n zin in!

Posted in

Laat een reactie achter