japanese-cherry-trees-324175_1920

Verzacht jezelf

Na een bijzonder en intense healingcircle gisteravond, krijg ik vanmorgen dit berichtje:

“Mirjana, het was een mooie healing avond gisteren, kon me goed overgeven aan de kracht, de zwaarte die mij naar de diepte in mij bracht… Dankjewel daarvoor ( ik wist dat ik er moest zijn …) ben nog wel flabbergasted…”

Een perfecte omschrijving van de kracht van drakenenergie. Het ging enorm de diepte in van ons fysieke lichaam en ons energetische systeem. Ik werd ook nog even voor het blok gezet door de draken die deze avond begeleidden, toen ik meegedeeld werd dat ik mijn ‘dragonbreath’ ging inzetten voor het healingproces. Okéééé…..

Nee klopt, daar heb je inderdaad nog niets over gehoord, die heb ik tot nog toe voor mezelf gehouden, lekker veilig. Erg zelfbewust en een beetje ongemakkelijk vond ik het wel om die in te zetten, dat iedereen je dan kan horen en zo. (En dan zeg je tegen de deelnemers dat ze vooral hun gevoel en behoefte kunnen volgen.) Een typisch gevalletje ‘lead by example’.

Ik zette me over mijn gêne heen en liet mijn Dragonbreath horen, het paste perfect, want de enorme lading die op dat moment bij de groep vrij gelaten werd, kon makkelijk worden afgevoerd. Wauw!

Gisteren was er veel aandacht voor ons hart, dé motor van ons Lightship. Misschien herken je het dat je hart, je hartswensen, -pijn & -verlangens de laatste dagen in je aandacht zijn. Er komt verdriet, boosheid en eenzaamheid los.

We bouwen er heel wat muurtjes en bescherming om en in ons hart en raken er daardoor van verwijderd. Het is fijn voor je hart dat zo trouw zijn werk doet, om het te bedanken. We werden gisteren gebadderd in zoveel liefde voor ons hart, dat er enorm veel verzachting mogelijk werd. De belangrijkste boodschap voor ons allemaal.

“Healing is no hard work, it is allowing yourself to relax and soften your body.” En dát is meteen onze grootste uitdaging!

Posted in

Laat een reactie achter