spreuk21

Vreugdemagneet

Als je keuzes maakt die je diep van binnen voelt resoneren, gaat de energie voor je werken en ontstaat er magie.

Een voorbeeld uit de praktijk:

Ik heb een diep verlangen om impact te hebben op de wereld en de mensen, om de wereld liefdevoller te maken. Van dát idee kan ik zo intens gevuld worden met vreugde! Dát gevoel werkt als een magneet.

Eén van de manieren om impact te hebben, is zichtbaar worden in de media. Ik had nog niet eens zo heel bewust door dat de tijd daar rijp voor zou zijn, behalve dan dat ik besloot mee te doen met masterclasses van Zarayda Groenhart – Zichtbaar in de media. Ik luister ernaar, mijmer een beetje over haar tips & trics en onderzoek hoe het voor mij werkt en wat ik dan zou willen.

Zo op het oog lijkt er behalve intern werk nog niet zo veel te gebeuren, tot vorige week.

Het lijkt of het uit het niets komt. Eén van mijn dochters vraagt of ik een artikel wil schrijven over mijn werk voor haar magazine, een studieopdracht. En vervolgens krijg ik dit weekend berichtjes dat ik  gequote ben door dagelijksegedachte.net.

Het ontstaat zómaar, de tijd is rijp voor media aandacht, want de resonantie en daarmee de magie werkt al moeiteloos!

Allemaal krijgen we signalen. Deze uitnodigingen zijn de kleine wegwijzers op je pad. Kun je ze zien en herkennen als uitingen van een diep verlangen dat in jou leeft? Waar voel jij intense vreugde voor, staat jouw vreugde-magneet al aan?

Posted in

Laat een reactie achter