mirjanascheepens-wind5

Wensdag

Hebben jullie dat ook? Het voelt ineens alsof ik weer midden in de winter ben beland. Het is stil en ik heb veel tijd alleen nodig.

Ik ben mezelf aan het voeden door het oppakken van mijn oude interesse in Human design, dus ik ben uren bezig met het luisteren naar video’s en aan het oefenen. Ik verveel me dus geen seconde. Het geeft alleen zo’n hartje winter effect en nog steeds wat onbestemd.

Ik heb ook weinig inspiratie om over de energie van de dag te schrijven, zoals gezegd…..het is wat stil. Ik verlang wel naar wat meer actie.

Ha ha….. in de Tzolkin kalender is het vandaag rode aarde toon 7, of te wel een dag waarop jouw wensen makkelijk door al je sluiers het Universum in gegooid kunnen worden. Note to Self: Wees je bewust van wát je wenst! Je kunt nog wel eens voor verrassingen komen te staan.

Heb je nog wensen en verlangens, stem je dan af op wat voor gevoel die wensen en verlangens je gaan geven als ze vervuld worden. Vul jezelf op met dat gevoel alsof het al zo is. Maak het dan nog groter, zodat je energieveld ook met dát gevoel wordt gevuld. Dan word jij een punt van aantrekkingskracht, voor de vibratie die bij dat gevoel hoort! Jouw vibratie trekt dan situaties aan die voor dát gevoel gaan zorgen. Laat het HOE & WAT, dan zoveel mogelijk achterwege, daar zorgt het Universum voor.

Posted in

Laat een reactie achter